Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 „Ha az ember szeret valakit, mindent könnyűnek talál. A nap fényesebb, a virágok szebbek,a z emberek jobbak.”

 

„Mindössze négy fontos kérdés van az életben: Mi a szent? Miből van a lélek? Miért érdemes élni? És miért érdemes meghalni? És mindre ugyanaz a felelet: Csak a szerelem.”

Kép  

„Mi a szerelem? Semmi sincs a világon, sem ember, sem ördög, sem semmi, amire annyi gyanakvással tekintenék, mint a szerelemre, mert az minden másnál jobban beleveszi magát a lélekbe. Nincs semmi, ami annyira hatalmába tudná keríteni, annyira le tudná nyűgözni a szívet, mint a szerelem. Amiért is, ha nincs mit szembeszegezned vele, a szerelem teljességgel a vesztébe kergeti a lelkedet. […] Mert ha nincs kellőképp fölvértezve, és túl heves a fogadtatása, akkor a lelket átható szeretet is vagy elbukik előbb-utóbb, vagy összevissza kezd hatni. Ó, a szeretet sokféle, közeledtekor a lélek előbb ellágyul, majd megbetegszik.”

 

„Garantáltan lesznek nehéz időszakok, és garantáltan lesz olyan, hogy egyikőnk vagy mindketten ki akarunk szállni. De garantálom, hogy ha nem kérem, hogy légy az enyém, azt életem végéig bánni fogom, mert a szívem mélyén érezem, hogy te vagy az igazi!”

 

"A tisztaság végtelen tengere zúg szemeidben, Vele ring a mindenség gyönyör érintése, Szerelmünk drága rezzenése tekinteted, Hullámain összeölelkezik az enyémmel..."

 

”Szeretném egyszer elfeledni Véled, amit te juttattál eszembe, s érezni forró közelséged, amely elér a végtelenbe.”

 

„Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak, és nagyon boldogok legyünk.”

 

 

„Elveszve a végtelenben, keresni a kiutat, vagy valakit aki megmondja igazából ki is vagy.”

 

„Te vagy a szívemben a vér Ami az ereimben zenél Mindig valakiért Te vagy a hajnali fény Ami egy hideg helyen elér Követlek valamiért Te vagy a testemen a szárny Amikor utolér a vágy Szállni valahová Te vagy az éjjeli ágy Amin egy fehér holló vigyáz rám Ha valami bánt”

 Kép

„Lehetnék hálás ezért, Vagy sírhatnék, Hogy néha máshoz is jó vagy, De ha az öledbe bújok, Nem érdekel, az sem, Hogy lesz-e holnap.”

 

„Táncoló árnyék szobám falán, Oltalmazz engem, vigyázz ma rám, Velem vagy mindig, ha szóra nyílik a szám. Amit nekem adtál, azt én elfogadtam, És hittem benned, pedig nem is tudtam, Hogy hitem örökre megmarad, Semmim sincs, csak Te vagy, csak Te vagy.”

 

 

„Szerelmem vagy, Neked én adok nevet, És ez a varázslat köröttünk lebeg. Bánatot, sebet, mindent levedlek, Ha megölsz is érte, Én akkor is szeretlek.”

 

„Ébredni veled, érezni téged, oly csodálatos e érzés, Amitől szebb a világ, jobb az élet, Ami kell az lehet minden, élni veled és megosztani magam, mert, szeretlek ma és még jobban holnap.”

 

 

„Ó aludj kedves, ne ébredj fel, Ha kell, én mindent meg teszek, Hajnalig itt leszek veled, Eldúdolom ezt a dalt neked, Fogom a két kis kezed, Gyengéden átölellek és Suttogva elmesélem, Milyen volt hajdan az élet, Milyen szép volt látni, Hogy az orchidea virágzik.”

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nagyon jó ez az oldal:P

(Hercegnő♥, 2010.09.16 13:12)

Nagyon jó ez az oldal,főleg ezek a szerelmes idézetek,kicsit be is könnyeztem,hisz a szerelmemre gondoltam,hogy milyen jó is lenne,ha itt lenne velem:(
Gratulálok,csak így tovább:)
Ha van kedved,akkor látogass el te is a weboldalamra,verseket írok: www.vorosmokuska.eoldal.hu

tulajdonos

(Beja, 2008.01.09 20:16)

Tittára szerelmetes vagyok!!! :)