Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Nem akarok nagyzólni, de el kell,hogy mondjam, én vagyok a leggazdagabb hölgy a világon! És, hogy miért? Mert a világ legdrágább fiúja az enyém!

 

Szeretek a szemedbe nézni, megőrülök ha rámnézel. Szeretem, ha megölelhetlek, imádom ha megölelsz. Szeretlek megcsókolni, elolvadok, ha megcsókolsz. Felesleges tovább folytatnom,mert mindent szeretek benned és mindennél jobban szeretlek!

 

Kép

Vigyázz magadra! Belőled csak egy van. A többiek többen vannak, őket könnyű pótolni.ú

 

"Melletted lenni minden vágyam, Csókolni tested puha forró ágyban! Szerelmes szavakat suttogni füledbe, Szeretlek míg élek kedvesem örökre!"

 

"Szeretném elmondani, szeretlek Téged! Szeretném, ha tudnád:csak érted élek! Szeretnék szemedbe mélyen belenézni, S elmondani: NÉLKÜLED NEM ÉRDEMES ÉLNI!"

 Kép

"Egy nap megkérded tőlem, hogy mi a fontosabb számomra, te vagy az életem? Én pedig azt válaszolom, hogy az életem. Erre te elhagysz, pedig ha tudnád... Te vagy az Életem!"

 

„A szerelem megsemmisíti az észt. Az agy és a szív olyan, mint a homokóra két edénye. Amikor az egyik megtelik, a másik kiürül.”

 

„Repülj üzenet, hosszú útra, keresd meg, akit vigasztalni tudna! Vésd a szívébe, súgd a fülébe, csókot küld valaki ebbe az üzibe: CUPpPp!”

 

„Régóta lappang egy gondolat a fejemben, Egy aprócska dobbanás itt bent a szívemben, Kimondani nem könnyű, de megteszem, Mert tudnod kell, hogy csak VELED létezem!”

 Kép

„Kigyúlt az első csillag, kigyúltak a vágyak, Csillagfényes éjszakában, én csak téged várlak. Tudom jól, hogy nem jössz, de oly jó várni, Hazudok a szívemnek, hogy ne tudjon fájni.”

 

"Elválni könnyű, feledni nehéz, Az ember a múltba ezerszer visszanéz. Most távol vagy, mégsem feledlek, Bevallom: Őszintén Szeretlek!"

  

„Önnek 1 jó éjt puszis üzenete érkezett: Kérem a cuppanás elmúlása után aludjon el és álmodjon a feladóról! CUPP! :)”

 

„Szoktál-e felnézni az égre, megszámolni néhány csillagot. Szoktál-e akkor rám gondolni, vajon most hol vagyok? Én szeretnék ott lenni veled, s füledbe súgni: SZERETLEK TÉGED!”

 

„Szeretlek te helyes szerelmes. E reggeled legyen szép és kedves, rengeteg "e"-vel, melyeket szerelmes szerelmed smsében képezett e (remek) szerelmed.”

 

Kép

 

 

 

"Higgy nekem és örökké szeretni foglak, bízz bennem, és rájössz, hogy tőlem nincsenek jobbak. Óvd a szívem, soha el ne dobd, meglátod, amíg dobog: TÉGED SZERETNI FOG!"

 

"Legyen e pár sor szerelmi vallomás, hogy én Téged szeretlek, hogy ne tudja senki más. Legyen e pár sor bármilyen mostoha, szeretni tudlak, de felejteni soha! Imádója lettem gyönyörű szemednek, amikor vállamra borultál, forró csókjaiddal magasztaltál, Akkor úgy éreztem meghalok érted, de nem tudlak feledni, soha-soha Téged!"

 

Egy percig szeress, míg elmondom imádlak! Egy óráig szeress, míg megsúgom, kívánlak! Szeress egy napig, míg csókolni tudlak! Szeress egy életre, és én is szeretni foglak!

 

Jégházad ajtaján jégkezek kopognak, Jéghideg arcodon jégkönnyek csorognak. Jéghideg szívemben jéghideg szerelmed, Jéghideg a tűz is, mert nem hitted szeretlek...

 

Tudod mi a szerelem? Két lélek egy gondolat, Két szív, egy dobbanás.

 

„Őrzöm minden elejtett hangod, éjjel kiterítem az ágyamon, belélegezlek és jó nekem nagyon!”

 

Ez az üzenet nem tud szép lenni, de benned bízik és Téged szeret.

 

"Írok valakinek, aki nem is várja, Ki könnyes szemem álmában sem látja. Írok, ha megtiltod, ha össze is téped, De jusson eszedbe: SZERETLEK TÉGED"

 

„A holnap egy gyönyörű virág, melynek szirmai a nap ébredésével kelnek életre. Te vagy a holnapom.”

 

„Titokban éjjel, melléd bújok, és nézem, hogy alszol, Átölellek, s csendben súgok egy esti mesét. megszöknék érted bármikor, a szívem már a tiéd!”

 

,,Azt álmodom velem lehetsz, azt álmodom még mindig szeretsz..."

 

"Mint enyhe tavasznak szende ibolyája, Legyen az életed mindig a boldogság tanyája. Heravadás ne érje egyetelen reményed Kit kis szíved óhajt,legyen vőlegényed."

 

"Ahogy most én érzek irántad, Nem vágyott rád így soha még senki. Vágyom rád a halálomig... Nem tud téged más így szeretni!"

"Ahogy a Föld élteti az élők testét, Úgy imádom minden veled töltött estét. Ahogy a föld otthont ad az elveszett magnak, Úgy vágyom Rád minden percében a napnak!"

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.